De omgeving van Moraira

Geniet van de Spaanse levensstijl

Jardines de Montemar ligt in Moraira-Benissa. Moraira is een vissersdorpje aan de Costa Blanca en ligt tussen de populaire plaatsen Calpe en Denia in. Zowel vanuit de luchthaven in Alicante als in Valencia is het ongeveer een uur rijden.

Moraira kent, in tegenstelling tot veel andere kustplaatsen, alleen maar laagbouw en ook zijn er maar een paar kleinere hotels. In het centrum van Moraira heerst een gezellige drukte door de vele terrassen, restaurants en leuke authentieke winkels. Dit centrum grenst aan de haven, waar vooral plezierjachten en andere recreatieboten liggen.

Moraira heeft meer dan 300 zonnige dagen per jaar en mede dankzij het milde subtropische klimaat is het hier het hele jaar prima vertoeven.

In Moraira en omgeving is voldoende te beleven. Er zijn veel wateractiviteiten mogelijk, zoals zeilen, jetskiën, duiken of een motorboot huren. Of u kan tennissen, paardrijden, wandelen, etc. Ook voor golfliefhebbers zijn er in de ruime omgeving veel uitstekende golfbanen, waaronder de golfbaan in Moraira-Benissa zelf. Deze 9 holes golfbaan ligt op slechts 900 meter van ons appartement.

De omliggende plaatsen Altea, Denia en Javea,  op circa 15-30 minuten rijden, zijn ook zeker een bezoek waard. Je kan hier genieten van oude Spaanse bouwstijlen in de oude dorpskernen. Een ander mooi dorpje, op 50 minuten rijden, is Guadaleste. Vanuit het te bezoeken kasteel heb je een prachtig uitzicht op de omgeving en het stuwmeer.

Ook perfect voor kinderen

Op ongeveer een half uur rijden zijn er voor de kinderen diverse pretparken. Mundomar (een dolfinarium); Aquamundo (een groot zwembadparadijs); Terra Mitica (één van de grootste themaparken van Spanje) en Terra Natura (een grote dierentuin).

Appartement huren in Moraira

Benieuwd geworden naar de tarieven en beschikbaarheid?

Bekijk Tarieven